DIGITAAL MAGAZINE

Onderneming & Ondernemer

INTRO

België is een land van KMO’s en als bank hebben we het voorrecht dat we veel inspirerende ondernemers tegenkomen. Ons nieuw, digitaal magazine staat dan ook helemaal in het teken van ondernemers en hun onderneming.

“Goed luisteren geeft heel veel terug. Je kan mensen dan echt helpen en dát is de rol van de bank, ondernemers vooruit helpen.”
Joost Pieters, CCO

O&O: ontwikkeld met en voor ondernemers
4 min

België is een land van KMO’s en als bank hebben we het voorrecht dat we zeer veel inspirerende ondernemers tegenkomen. Met onze nieuwe Onderneming & Ondernemer (O&O)-aanpak willen we hen nog beter van dienst kunnen zijn. Het is een holistische aanpak waarbij er aandacht is voor zowel de onderneming (zakelijk vermogen) als de ondernemer (persoonlijk vermogen) en de wisselwerking tussen beide. Doel: een nog completere benadering van zaakvoerders van ondernemingen.

O&O-scan: verhoogde transparantie voor beleggende ondernemingen
5 min

Kent u het echte rendement van uw beleggingen? Met de O&O-scan presenteert ABN AMRO Private Banking een tool die de fiscale druk van uw portefeuille in kaart brengt. Zo kunt u met kennis van zaken en relevant vergelijkingsmateriaal beleggingsbeslissingen nemen.

Lees het artikel
“Als ondernemer moet ik kunnen rekenen op bancaire expertise om mee te denken met mijn bedrijf”
Lieven Danneels, CEO Televic

“Een persoonlijke service, op maat van onze specifieke situatie”
2 min

Bij ABN AMRO streven we ernaar onze zakelijke cliënten een service op maat te bieden, aangepast aan hun specifieke vragen en behoeften. Ook Lieven Danneels, co-eigenaar en co-CEO van het wereldwijd actieve technologiebedrijf Televic koos voor ABN AMRO als één van hun bancaire partners. Katrien De Waele, Executive Director Private Banking, Branch Manager Gent en relatieverantwoordelijke van Lieven Danneels en Televic legde hem enkele vragen voor.

Dit kan corporate banking voor uw bedrijf betekenen
3 min

Het departement Corporate and Institutional Banking (CIB) staat sterk binnen ABN AMRO België. Met diepgaande sectorkennis ondersteunen we grote bedrijven bij leningen, financieringen, obligatie uitgiftes, interest indekkingen, kapitaalverhogingen, garantiestellingen, advies bij overnames, leasing producten … Kortom: bij ons kan u terecht voor het volledige gamma aan financiële producten waar u als grote onderneming nood aan heeft.

Lees het artikel