1 min

Welkom in ons nieuwe hoofdkantoor: Post X opent de deuren

Maandag 6 april verhuisde het hoofdkantoor van ABN AMRO België officieel naar de gebouwen van Post X in Antwerpen-Berchem. Een modern kantoor, ingericht met oog voor duurzaamheid en aangepast aan de nieuwe manier van werken.

Samengevat

  • Op 6 april 2021 verhuisde de maatschappelijke zetel van ABN AMRO Bank N.V. in België naar Post X in Antwerpen-Berchem.
Welkom in ons nieuwe hoofdkantoor: Post X opent de deuren
Welkom in ons nieuwe hoofdkantoor: Post X opent de deuren

De hoofdzetel was eerder gevestigd in Veldekens in Antwerpen-Berchem, maar vindt u sinds maandag 6 april terug op volgend adres:

ABN AMRO Bank N.V., Belgisch bijkantoor
Borsbeeksebrug 30
2600 Antwerpen-Berchem

Na de verbouwing en verhuis van onze Zuiderpoort-vestiging in juni 2020 werd ook deze renovatie en herlocatie gepland en afgewerkt in een tijd van strenge Covid-19 maatregelen. We zijn dan ook trots om u het resultaat te kunnen tonen: een modern kantoor, met oog voor duurzame materialen en een sustainable aanpak, voorzien van de nodige technische faciliteiten om zowel op de werkvloer als op afstand vlot te kunnen samenwerken.

Kijk binnen in het nieuwe kantoor

Gezien de geldende maatregelen, wordt er maximaal thuisgewerkt. Hoewel we de opening graag gevierd hadden met alle collega’s en cliënten, werd het een ingetogen eerste werkdag. Uiteraard ontvangen we u graag eens de maatregelen dit terug toelaten.

Benieuwd hoe het eruit ziet? We zetten de deur alvast virtueel voor u open:

Post Xpart1 9832a6d34c5341bfdee6075195d58d6d 800
Post Xpart2 0f2a7747aab28a543215dd3ca56b6523 800

Heeft u een vraag?

Uw vertrouwde contactpersonen blijven bereikbaar op hun gekende contactgegevens en ook onze lokale kantoren staan voor u klaar.

Wilt u graag een vrijblijvend eerste gesprek? Maak dan hier een afspraak.

Gunther van Dongen
Head of Information Technology & Facility Services
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.