1 min

Gezocht: sociale ondernemers met groeipotentieel

Net als vorig jaar zet ABN AMRO Private Banking haar schouders onder het Ashoka Impact Programme. Met coachings, workshops en netwerkmomenten geeft het programma een boost aan de ondernemers. Bent of kent u een sociale ondernemer, actief binnen de circulaire economie en klaar om te groeien? Aarzel dan niet: de inschrijvingen voor het Impact Programme 21/22 lopen nog tot 30 september.

Samengevat

  • Bent of kent u een sociaal ondernemer met ambitie?
  • Schrijf nog tot 30 september in voor het Ashoka Impact Programme 21/22
Gezocht: sociale ondernemers met groeipotentieel
Gezocht: sociale ondernemers met groeipotentieel

ABN AMRO Private Banking heeft in Ashoka een sterke partner gevonden om extra groeikansen te geven aan ambitieuze sociale ondernemers. Met het Impact Programme 21/22 – ‘Scaling Positive Change For People and Planet’ zetten we onze schouders onder beloftevolle projecten die bijdragen aan de circulaire economie.

Wat is het?

Het Impact Programme 21/22 richt zich tot sociale ondernemers die hun impact rond klimaatverandering en circulaire economie willen vergroten. Uit de inschrijvingen worden door de jury 10 ondernemers geselecteerd om te starten aan het intensief programma waarbij er gedurende 6 maanden gewerkt wordt aan een duidelijke groeistrategie.

Gedurende het volledige programma kunnen de deelnemers rekenen op de ondersteuning van de partners ABN AMRO Private Banking, Accenture Belux en Ashoka. Met workshops, individuele coachingsessies en netwerkmomenten wordt zo de fundering gelegd voor het opschalen van de onderneming.

Voor wie is het?

De inschrijvingen staan open voor de ondernemer die...

…actief is in het gebied van circulaire economie en/of klimaatverandering

…minimum 1 jaar operationeel is (met of zonder winst)

…actief is in België of plannen heeft voor bedrijfsactiviteiten in België

…bewezen milieu/sociale impact heeft gehad in België of daarbuiten

…innovatieve producten of diensten heeft ontwikkeld die zorgen voor milieu/sociale impact

…een Changemaker is met een gemotiveerd team en een leider heeft die 1 dag per week beschikbaar is om het programma te volgen (oktober 2021 – maart 2022)

…een werkend economisch model heeft

Schrijf u nu in

Inschrijven kan nog t.e.m. 30 september. Vul het formulier in of bezorg het aan een beloftevolle ondernemer voor wie het programma een duw in de rug kan betekenen.

Meer informatie over het programma en de winnaars van vorig jaar vindt u op de website van het Ashoka Impact Programme.

Dominic Pharaoh
Sales Management
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.